Tämän osion artikkelit

Näytä lisää

Mitä Xlash-ripsiseerumi tekee ripsille?

Xlash sisältää kosmetiikassa sallittuja ainesosia, jotka ravitsevat ripsiä. Tämä voi auttaa ripsiä näyttämään pidemmiltä, paksummilta ja kiiltävämmiltä.

Useimmat käyttäjät kokevat ripsien pidentyneen jo 28 päivän käytön jälkeen. Joillain käyttäjillä tämä kestää pidempään.

Tutkimuksissamme 96,67 % käyttäjistä ilmoitti, että ripset näyttivät pidemmiltä, kun Xlash-seerumia oli käytetty 12 viikkoa. Käyttäjistä 73,33 % huomasi eron jo neljän viikon käytön jälkeen.*

*30 naista, ikä 20–56, itsearviointi. Lisäksi laitetestaus valituilla käyttäjillä.