Kan jeg bruke XLASH med kontaktlinser?

Når den brukes som angitt, kommer Xlash ikke i kontakt med øynene og bør derfor være sikkert å bruke med kontaktlinser.

Hvis du får Xlash i øyet når du bruker kontaktlinser, anbefaler vi at du fjerner kontaktlinsen og skyller den grundig. Før du setter den i igjen, anbefaler vi også at du vasker øynene med rent vann for å unngå noen form for uforutsigbare og uønskede effekter og øyeirritasjon.

Hvis du skal fjerne kontaktlinsene (for eksempel om kvelden før du legger deg), anbefaler vi at du gjør det før du bruker Xlash.