Er vippeserum det samme som eyelash growth serum?

Vippeserum og det engelske uttrykket eyelash growth serum er oftest det samme, selv om det selvfølgelig kan finnes forskjellige formler med forskjellige effekter tilgjengelig på markedet.

Noen formler fokuserer på næring av vippene med eksempelvis ricinusolje eller andre ingredienser. Disse produktene kan kondisjonere svake og skadede vipper, for eksempel etter fjerning av vippe extensions. Vanligvis brukes disse formlene på vippene på samme måte som mascara. Disse formlene støtter nødvendigvis ikke den faktiske øyenvippeveksten og nærer bare øyenvippene.

Vi har utviklet vår formel for å støtte den naturlige veksten av vippene. For å oppnå denne effekten må produktet påføres den øvre vippelinjen.

I våre studier rapporterte 96,67% av brukerne at vippene var lenger etter 12 ukers bruk av Xlash. 73,33% av dem så forskjellen allerede etter fire uker. *

* 30 kvinner i alderen 20-56 år, egenevaluering. Støttet av apparattest på utvalgte kandidater