Kan Xlash endre øyenfarge?

I våre sikkerhetstester hvor produktet har blitt brukt som tiltenkt, har vi ikke sett noen tegn på at det påvirker øyenfargen.

Denne typen av uønsket bivirkning har oftest blitt notert for en liten gruppe brukere, der et legemiddel som inneholder medisinsk brukt prostaglandinanalog i tilstrekkelig høye konsentrasjoner brukes i direkte kontakt med øyet gjentatte ganger.

I flere studier hvor sikkerheten til vippeserumet har blitt studert, har sikkerhetsprofilen til prostaglandinanaloger generelt blitt ansett som god når den bare brukes på basen av de øvre vippene.

Xlash er et kosmetisk produkt, og alle ingrediensene er godkjent av EU-lovgivningen for sikker bruk i et kosmetisk produkt. Xlash skal kun brukes på den ytre vippelinjen der den bare kommer i kontakt med øyelokket og den øvre vippelinjen.

Hvis produktet kommer i kontakt med øyet, anbefales det alltid som en forholdsregel å vaske øyet med rent vann for å unngå enhver form for uforutsigbare og uønskede effekter og øyeirritasjon.