Artiklar i detta avsnitt

Se fler

Var är mitt paket?

Efter att din order har skickats kan du spåra ditt paket via det leveransalternativ du valt.

Spåra din leverans HÄR.

PostNord: Du kan spåra ditt paket genom att länken du får när ditt paket skickats eller uppge ditt spårningsnummer på PostNords hemsida eller i appen.

BudBee: Spåra enklast ditt paket genom BudBees app.

DHL: Du kan spåra ditt paket genom att länken du får när ditt paket skickats.

Kan du fortfarande inte spåra din order eller inte mottagit någon notifikation angående leveransen av ditt paket inom senast 2-3 arbetsdagar från att du gjort en beställning, är du alltid välkommen att ta kontakt med vår kundservice här.